За нас

Верига магазини Амо Ла Вита е насочена към клиенти с изтънчен вкус.  Нашата цел е да предлагаме, само най – висок клас гурме – хранителни продукти на известни, италиански брандове.

Само при нас ще откриете – ароматно и изискано кафе с неподражаем вкус Kenon, уникалният, бутиков чай La Via Del Te и отлично вино, просеко Canella.


Усетете полъха на любовта, пренесен от известната италианска марка за бонбони и шоколади Venchi. Ще Ви изненадаме с дизайнерско панетоне, бисквити, бонбони, нуга и вафли в елегантни, подаръчни опаковки, с които може да зарадвате Вас и Ваши приятели от доказали се производители, като Losion, Babbi, Tartufidolce, и други.  При нас е раят на солените изкушения, като трюфели, рибни консерви, гризини и не на последно място сирене пармезан. Не сме забравили и любителите на италианската паста, голям изобр от телиатели, спагети и сосове, за да сготвите най-вкусната вечеря.

Вкусът на живота с Амо Ла Вита може да бъде очарователен и наситен с приятни емоции. Заповядайте при нас и се насладете на божествени вкусове от Италия.
Служителите ни ще Ви посрещнат с усмивка и ще Ви накарат да се почувствате

„incredibile“ (невероятно).

La Vai Del Te Cup

Proudly powered by WordPress